Previous slide
Next slide

Je Melissa Mandy vzorná či bláznivá?

Melissa Mandy predstavuje svoj najnovší singel „Vzorná či bláznivá“ aj s videoklipom, v ktorom sa predstavuje vo viacerých polohách a ako už býva u tejto speváčky a multiinštrumentalistky zvykom, rovno si struhne aj hru na viacerých hudobných nástrojoch.

Melissa je krásna, mladá, len 13-ročná speváčka a hudobníčka, ktorú nazývajú „rocková princezná.“ A to, či je ona sama viac vzorná alebo bláznivá, si môžete pozrieť aj v relácii Rock On, v ktorej bola pred vyše rokom hostkou:

Pieseň „Vzorná či bláznivá“ je hudobnou výpoveďou mladého človeka, ktorý sa snaží nájsť rovnováhu medzi tým, čo spoločnosť od neho očakáva a jeho vlastnými túžbami. Melissa sa snaží poukázať na to, čo zažíva mnoho mladých ľudí, ktorí riešia dilemu, či byť vzorným alebo bláznivým, nasledovať pravidlá alebo sa odvážiť byť autentickým. „Táto pieseň je pre mňa veľmi osobná. Je o tom, že aj keď sa niekedy hráme na niečo, čím nie sme, vždy máme možnosť byť skutočne sami sebou.“

O hudobnú produkciu skladby sa postaral Andrej Hruška a Ľubor “Umelec” Priehradník. Text napísal Jaroslav Moravčík. Videoklip natočil a spracoval Dominik Janovský. Najväčšia vďaka patrí Tiborovi Zelenayovi, bez ktorého by táto pieseň a klip nevznikli. Na skladbe sa podieľali aj hudobníci: Roland Kánik (klavír,) Marián Slávka (bicie.)

Pieseň „Vzorná či bláznivá“ je dostupná na všetkých streamovacích platformách.

Pridaj komentár

Najnovšie články

Najnovšie relácie

Nadchádzajúce koncerty

There is no Event

Vypočuj si nás ako podcast

ROCK ON playlist