Previous slide
Next slide

Nela Pocisková a jej Cesta

Nela Pocisková si dopriala narodeninový darček, ako sa patrí! Svoje 34.narodeniny oslávila naozaj famózne a vo veľkom štýle na doskách, ktoré znamenajú svet. Tentokrát nie ako muzikálová herečka, ale ako speváčka. Nela svoju oslavu spojila s krstom nového CD s názvom Cesta, ktoré mapuje jej príbeh niekoľkých rokov, počas ktorých sa vo vlastnej tvorbe odmlčala. Počas večera odpremiérovala aj nový videoklip k piesni Dnes je to o mne:

Hudba: Maxo Mikloš
Text: Nela Pocisková a Alexandra Okálová

Nela je v prvom rade dvojnásobná mama dvoch utešených detičiek – Hektora a Lianky. Je známa ako seriálová a muzikálová herečka, víťazka tanečnej súťaže Let’s Dance ( r.2010 s Petrom Modrovským,) reprezentantka Slovenska na Eurovision Song Contest (2009 s Kamilom Mikulčíkom) a v roku 2013 vyšlo aj jej prvé CD s názvom WAR, na ktorom bolo viacero známych hitov, ako napríklad So in Love, Mysterious Boy a tiež aj ústredná pieseň Neviem sa nájsť k seriálu Búrlivé víno.

Po 11.rokoch prichádza s albumom Cesta, na ktorom sa prvýkrát predstavuje aj ako autorka piesni. Nela dozrela v každom smere. Sama priznala, že je to úplne iné byť na javisku sama za seba, len ako Nela a nie ako muzikálová či seriálová postava, ktorá hrá a spieva, čo jej diktuje režisér. Na svojich sociálnych sieťach sa úprimne vyznala zo svojich pocitov: „Asi málokto z Vás bude chápať, čo pre mňa znamenal včerajší večer (krst
albumu Cesta.) Neustále som niekde ako iná postava, seriály, muzikál, divadlo, iné projekty, celý život počúvam niekoho iného ako to mám robiť 😀 Dokonca som od útleho veku mala aj takú maličkú nálepku na čele 😀 Je škoda, že až teraz, ale vďaka Bohu za to že vôbec, včera som pokrstila moje ďalšie dieťatko, ale tentokrát oddreté od A po Z mnou samou, samozrejme nielen mnou ale viete ako to myslím.“

Myslela to tak, že za výsledkom stojí okrem nej celý tím šikovných a talentovaných hudobníkov, autorov a kolegov, ktorí prispeli k tomu, aby album
Cesta uzrel svetlo sveta v podobe, v akej si ho fanúšikovia Nely Pociskovej už môžu kúpiť, alebo vypočuť na streamovacích platformách. Producentami albumu sú Maxo Mikloš a Andrej Hruška, ktorý je zároveň aj gitaristom na pripravovanom minitourné Nely Pociskovej. Na klávesoch hrá Roland Kaník, na bicích Jakub Kačic a na basgitare Filip Hittrich.

Krstnou mamou albumu sa stala známa speváčka a Nelkina kamarátka Celeste Buckingham, ktorá album obliala čistou vodou, ktorá je znázornená aj na obale albumu a znamená pre Nelu symbol čistoty a vynorenia sa z niekoľkoročných pochybností samej o sebe, ktoré sú už zrejme definitívne zažehnané práve vydaním tohto diela.

Celeste vzdala Nele poctu priamo na javisku, keď ju označila za jednu z najtalentovanejších speváčok na našej hudobnej scéne. Celým krstom sprevádzal sympatický moderátor Binďo. Na javisku sa v jednom momente objavil aj Nelkin životný partner, herec a operný spevák Filip Túma, ktorý svojej láske podaroval k narodeninám krásnu kyticu a zaspieval Happy Birthday, k čomu sa pridalo aj početné publikum zložené z ľudí, ktorí sú Nele blízki a ktorí jej podľa reakcií a potleskov úprimne prajú úspech a šťastie. Nechýbali Nelkiní rodičia Ľudka a Miňo, deti Hektor a Lianka, švagriná Denisa a prišli aj mohí kolegovia: Majself s manželkou Júliou, ktorý má na albume s Nelkou skladbu Neprestanem dýchať, Zuzana Kanócz, Juraj Loj, Matúš Kolárovský, Karin Hajdu, Emma Drobná, LeRa, Karin Olasová, Bibiana Odrejková, či Teri Čikoš.

Nelu čaká Cesta, resp. predstavenie albumu aj na miniturné, ktoré bude prebiehať v týchto mestách:

Pridaj komentár

Najnovšie články

Najnovšie relácie

Nadchádzajúce koncerty

There is no Event

Vypočuj si nás ako podcast

ROCK ON playlist